Remeha Tzerra Plus CW3 bekroond

Ook Remeha Tzerra Plus CW3 bekroond met het predicaat ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond.

De Tzerra cv-ketels van Remeha scoren het beste in de testen van de Consumentenbond. Vorig jaar nog kwam de Tzerra Plus CW4 als beste uit de test en nu mag de Tzerra Plus CW3 dit predicaat ook dragen. Deze cv-ketel presteert op alle geteste onderdelen zeer sterk, maar scoort vooral hoog op de warmwateraspecten ‘Temperatuur en Stabiliteit’ met een 8,6 en ‘Tapdrempel’ met een 8,3. Daarnaast presteert ook de Tzerra Plus CW5 bijzonder goed, waardoor maar liefst drie Remeha Tzerra-toestellen een positie in de Top 5 (1, 2 en 5) van beste cv-ketels van Nederland hebben bemachtigd.

Wilt u ook zo’n goed scorende ketel bij u thuis? Uiteraard heeft Sanigas deze cv-ketels in het assortiment. Wilt u meer informatie of overweegt u een andere ketel aan te schaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Sanigas helpt u graag met het zoeken van de juiste installatie en staat u bij met professioneel advies.