Sanigas zakelijk

SANIGAS Installatietechniek BV legt als installatiebedrijf zijn basis voor een goede dienstverlening vooral in het goed luisteren naar de opdrachtgever. De informatie die wij van u krijgen koppelen wij aan onze kennis en kunde. Zo kunnen wij zorgdragen voor een gedegen en professioneel voorstel.

Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan, wordt het voorstel vanzelfsprekend eerst met u doorgenomen. Zo weten wij zeker dat de basis goed is en de kans op teleurstellingen tot nul wordt gereduceerd. Juist deze manier van werken leidt tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Een ander groot voordeel van werken met Sanigas is dat u altijd te maken hebt met één aanspreekpunt. Niet alleen voor al uw installatiewerkzaamheden, maar uw contactpersoon kan u ook met raad en daad bijstaan op het gebied van klimaatbeheersing, riolering en waterafvoer. Samen met onze zusterorganisatie Sanicool beschikken wij namelijk ook voor wat betreft deze onderwerpen over volop kennis en ervaring. Wel zo prettig en wel zo efficiënt!

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar SaniGroep en/of Sanicool.

Waarom voor Sanigas kiezen?

Als lid van het bouwteam neemt Sanigas van begin tot eind het volledige traject voor zijn rekening: ontwerpen, budgetteren en installeren. Sanigas maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Prettig om te weten, is dat Sanigas over een grote voorraad onderdelen beschikt. Hierdoor zijn wij altijd in staat snel en adequaat zaken direct op te lossen.

  • Hoogwaardige materialen
  • Goed opgeleide installateurs
  • Klantgerichte dienstverlening
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling
  • Grote voorraad onderdelen
  • Ons voornaamste en enige streven: tevreden klanten

Sanigas zorgt dagelijks voor het beste comfort door uitsluitend met de beste materialen en gerenommeerde merken te werken.

Leasen tegen gunstige tarieven?

Als geen ander weten wij dat het investeren in een nieuwe installatie niet altijd uitkomt. Daarom biedt Sanigas ook de mogelijkheid apparatuur tegen gunstige condities en aantrekkelijk maandtarief te leasen.