Sanigas particulier

Sanigas verzorgt voor duizenden huishoudens in de IJmond en omstreken de aanleg, reparatie en onderhoud van cv- en combiketels alsmede het sanitair.

Of het nu een installetieproject voor particulieren of voor bedrijven betreft, Sanigas staat altijd voor kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Sanigas heef de beschikking over een team van 25 goed opgeleide installateurs. Professionals die met hart voor hun vak altijd voor u klaar staan. Prettige bijkomstigheid: Sanigas beschikt altijd over een ruime voorraad onderdelen, waardoor wij in staat zijn u altijd snel te helpen.

Klantgerichtheid is de kern van onze dienstverlening. Gekoppeld aan een efficiënte werkwijze en een zeer aantrekkelijke prijsstelling zorgt dit voor langdurige relaties met onze klanten.

Maak kennis met Sanigas en surf over onze vernieuwde site, zodat u ziet wie wij zijn en wat wij kunnen.

Samen met onze dochter Sanicool zijn wij ook thuis in klimaatbeheersing, riolering en waterafvoer. U leest er meer over onder SaniGroep en/of Sanicool.
Hebt u vragen, schroom dan niet ons te bellen of te mailen.

Waarom voor Sanigas kiezen?

Sanigas doet meer dan alleen de aanleg van de installaties en leidingsystemen. Al vele jaren werken we samen met diverse professionele en gerenommeerde partijen, zodat wij onze klanten een nog betere en uitgebreidere service kunnen bieden

  • Hoogwaardige materialen
  • Goed opgeleide installateurs
  • Klantgerichte dienstverlening
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling
  • Grote voorraad onderdelen
  • Ons voornaamste en enige streven: tevreden klanten

Sanigas zorgt dagelijks voor het beste comfort door uitsluitend met de beste materialen en gerenommeerde merken te werken.

Leasen tegen gunstige tarieven?

Als geen ander weten wij dat het investeren in een nieuwe installatie niet altijd uitkomt. Daarom biedt Sanigas ook de mogelijkheid apparatuur tegen gunstige condities en aantrekkelijk maandtarief te leasen.