De energie bespaar lening

Wilt u, uw huis of bedrijfspand duurzamer maken? De overheid kent De Energiebespaarlening, een lening met een aantrekkelijke rente waarmee u energiebesparende investeringen kunt financieren.

Op het vlak van verwarming kunt u hiermee onder meer een HR-ketel of een zonneboiler aankopen. Sanigas helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Investeren in duurzame energie? Hou dan rekening met de ISDE, de  Investeringssubsidie Duurzame Energie. Dat is een premie gericht op investeringen voor duurzame verwarming.

De Nederlandse overheid wil de komende jaren meer gezinnen en bedrijven aanzetten om te kiezen voor energiebesparende verwarmingsinstallaties die minder CO2 uitstoten. Bij Sanigas stimuleren we deze verandering heel graag. Het is beter voor het milieu en levert u bovendien rechtstreekse besparingen op.